Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Λαμπρό συλλείτουργο στο Μοναστήρι του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ (ΦΩΤΟ)

ntibegievo-6

Με ρωσική μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε ημέρα μνήμης της κοιμήσεως του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ, στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος και Αγίου Σεραφείμ στο Ντιβέγιεβο.

Στο Καθολικό της Αγίας Τριάδος όπου βρίσκετε η λάρνακα του Αγίου τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο, στο οποίο προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Νίζνι Νόβγκοροντ και Αρμάζας κ. Γεώργιος.
Επίσης συλλειτούργησαν ο Μητροπολίτης Τσεμπόρσκ κ. Βαρνάβας, Βλαντιμίρ κ. Γεώργιος, Ιβάνοβο κ. Ιωσήφ, Όρενμπουργκ κ. Βενιαμίν, Γιόσκαρ-Όλσκ Ιωάννης, Πετερχώφ Αμβρόσιος, Σολτσενογκόρσκι Σέργιος, Γκοροντέσκι Αυγουστίνος, Βούκσα Βαρνάβας, Σερντόπσκ Μητροφάνης, Λουσκώφσκ Σιλουανός, Κουζνετσκ Νέστωρ, Κασίμοφ Διονύσιος, Μπουκούλμα Μεθόδιος και πλήθος κληρικών της Ι.Μ. Αρμάζας.
Να αναφερθεί ότι στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν χιλιάδες πιστοί και προσκυνητές, εκπρόσωπος της Ρωσικής Κυβέρνησης και οι Αρχές του Τόπου.
Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας η Καθηγουμένη της Μονής Ντιβέγιεβο, Γερόντισσα Σεργία προσέφερε στους Αγίους Αρχιερείς το λεγόμενο πρόσφορο του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ.

ntibegievo-1
ntibegievo-2
ntibegievo-3
ntibegievo-4
ntibegievo-5
ntibegievo-7
ntibegievo-8
ntibegievo-9
ntibegievo-10
ntibegievo-11
ntibegievo-12
ntibegievo-13
ntibegievo-14
ntibegievo-15
ntibegievo-16
ntibegievo-17
ntibegievo-18
ntibegievo-19
ntibegievo-20
ntibegievo-21
ntibegievo-22
ntibegievo-23

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.