Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΜΑ ΚΑΜΑΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ


ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΜΑ ΚΑΜΑΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ
Με κατάνυξη εορτάσθει η Ιερά Πανήγυρις του Αγίου Μάμα στην ενορία της Καμάρας Μεγαλοπόλεως , εις τον εορτάζοντα Ιερό Ναό.
Τον Πανηγυρικό Εσπερινό  τέλεσε ο εφημέριος μας Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Μεγαγιάννης παρουσία πλήθους κόσμου από την Καμάρα και τα γύρω χωριά της επαρχίας μας  Καμποχώρι , Δυρράχι , Ποταμιά, Λεοντάρι, Βελιγοστή και Τουρκολέκα  καθώς και των Αρχόντων του τόπου μας , μετά την αρτοκλασία τον θειο λόγο κήρυξε ο εφημέριος μας ο οποίος εξήρε τον βίο του Αγίου Μάμα.
Ακολούθησε περιφορά της Αγίας εικόνος του Αγίου Μάμα καθώς και του μικρού τεμαχίου λειψάνου όπου έχουμε ευλογία εις την ενορία μας.
Μετά τον Πανηγυρικό εσπερινό υπήρχαν αναψυκτικά και γλυκά δια τον Λαό.
Εις την πανηγυρική θεια Λειτουργία συλλειτούργησαν ο εφημέριος μας Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Μεγαγιάννης μετά του Πρωτοπρεσβυτέρου Φωτίου Τζαμουράνη από το Δυρράχι Μεγαλοπόλεως τον οποίον ευχαριστούμε θερμά δια την παρουσία του , τον θειο λόγο κήρυξε ο Π. Μιχαήλ Μεγαγιάννης όπου αναφέρθηκε στους δύσκολους καιρούς που περνά ο κόσμος και η πατρίδα μας, και την ανάγκη όλοι να επιστρέψουμε στις αρχές και τις ρίζες της ορθοδοξίας μας .
Συγκινητική ήταν η παρουσία του κόσμου από την επαρχία μας όπου μετά το πέρας έλαβαν ευλογία από τον εφημέριο μας Π. Μιχαήλ Μεγαγιάννη  την εικόνα του Αγίου Μάμα καθώς και ένα βιβλίο με τον βίο του Αγίου , έπειτα  προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά προς τον λαό.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες από τα χωριά της επαρχίας μας ευλαβείς προσκυνητές της  Καμάρα, Καμποχώρι, Δυρράχι, Ποταμιά , Λεοντάρι, Ελληνίτσα,  Τουρκολέκα , Γιανναίικα , Βελιγοστή δια την παρουσία τους, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δια την παρουσία τους, όλους τους  Άρχοντας του τόπου μας, τους ευχόμεθα ο Άγιος Μάμας και ο καλός θεός να χαρίζει υγεία και πλούσια την ευλογία του εις όλους και όλες .
Χρόνια Πολλά και του Χρόνου .
Εκ του Ιερού  Ναού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.