Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Σήμερα αδελφοί μου ο άνθρωπος βρίσκεται σε κρίση μια κρίση όπου τον έχει οδηγήσει σε πόνο ζωής και πόνο συνείδησης .
Σήμερα αδελφοί ο άνθρωπος έχει φτάσει σε σημεία πόνου διότι η ζωή του έχει φτάσει στο απροχώρητο, βλέπουμε γύρω μας παντού δυστυχία , πείνα , θλίψη, φόβο, εγκατάλειψη, σαρκικά παθήματα, πόλεμος ιδεών, πόλεμος σώματος, πόλεμος λαών, αδελφοκτόνος πόλεμος, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ  παντού βλέπουμε έξαρση της εμπορίας της ψυχές μας από σατανικές αιρέσεις.
Βλέπουμε αδελφοί μου παντού σεισμούς πλημμύρες ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλαγή της φύσεως , αλλά βλέπουμε και παράξενα του πλανήτη μας όπου διαρκώς και γίνονται περισσότερα , και δυστυχώς  ανεπανόρθωτα  φαινόμενα.
Βλέπουμε αδελφοί μου σημεία των καιρών ένα ένα να έρχονται και να φτάνουμε σε σημείο μηδέν όπου όλη η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια παγκόσμια κρίση σε ένα παγκόσμιο τέλος δια την ανθρωπότητα .
Βλέπουμε αδελφοί να παραβιάζεται η φύση τόσο του ανθρώπου αλλά και ολόκληρης της γης με πειράματα και ακραίες επιστημονικές μεθοδεύσεις, έγινε τις μόδας τώρα και η σαρκική αμαρτία χωρίς όρια χωρίς ήθος χωρίς αρχές όλα για την σάρκα και τις απολαυσεις της .
Ο άνθρωπος έχει γίνει ένα ευτελές πλέον προϊόν  δια τους μεγάλους της γης και δεν θεωρείτε χρήσιμος δι’ αυτούς αλλά αναλώσιμος για να επιτύχουν τα σχέδια τους.
Βλέπουμε αδελφοί μου  διωγμούς κατά των χριστιανών με αποκεφαλισμούς βιασμούς εκτελέσεις φόνος παντού γκρέμισμα εκκλησιών ακόμα και να συσσωρεύουν το αίμα σφαγιασμένων ανθρώπων και να το πίνουν  από το ισλαμικό ιδεώδες όπου λέγει ότι όποιος δεν είναι μουσουλμάνος πρέπει να θανατώνεται  στο όνομα  ποιου ; Στο όνομα ενός πλανεμένου του Μωάμεθ και των οπαδών του.
Σε όλο αυτό το κακό που γίνετε γύρω μας έχουμε δυστυχώς και τα χειρότερα πολιτικοί από την μια και εκκλησιαστικοί παράγοντες από την άλλη  να είναι οργανωμένοι μέσα στις μασονικές στοές και να μεθοδεύουν το πώς θα έχουν τον έλεγχο του κόσμου  παντού και πάντα .
Δεν φτάνει όλο το κακό που έχουμε αλλά τώρα έχει γίνει και τις μόδας οι συμπροσευχές  τα χειροφιλήματα οι εναγκαλισμοί και η φωτογράφηση μετά των αιρετικών των καθολικών με τους ορθοδόξους αρχιερείς μας, με τους παπικούς   όπου αποσχίστηκαν από την ορθόδοξη εκκλησία μας την έκοψαν στα δυο  και δια της βίας προσπαθούν να εδραιωθούν στον κόσμο ότι αυτοί είναι η εκκλησία , αλλά το φοβερό είναι ότι επαψαν οι ορθόδοξες αγνές φωνές να τους πουν ότι και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός << δεν είσαστε εκκλησία είσαστε Αμαρτία τον Πάπα καταράσθε>>.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό έχουμε αδελφοί και μέσα στον χώρο της εκκλησίας ανθρώπους όπου την διαβάλλουν και την εξευτελίζουν με τις πράξεις τους και τα πάθη τους , η εκκλησία μας πρέπει να είναι καθαρή σαν γάργαρο νερό σαν ένα ουράνιο ποτάμι όπου θα ξεδιψά όλους τους ανθρώπους και θα τους καθαρίζει όχι να τους διώχνει και να τους απογοητεύει από τους αναξίους Αρχιερείς και Ιερείς  αυτό είναι βεβήλωση της Εκκλησίας μας και της ορθοδοξίας μας και πρέπει να τελειώνει η ντροπή αυτή.
Η πατρίδα μας η ματωμένη Ελλάδα μας είναι στα πρόθυρα της καταστροφής γεμίσαμε ανθέλληνες , όπου κοιτούν το πώς θα βλάψουν το έθνος μας γεμίσαμε προδότες της πατρίδος και της ορθοδοξίας μας όπου κοιτούν πως θα κάνουν την ορθόδοξη Ελλάδα μας μουσουλμανική χώρα , οι Έλληνες είναι σε δεύτερη μοίρα για όλους αυτούς διότι πρεσβεύει μόνο μέσα τους ο εγωισμός και τα πρωτεία στα πάντα , και ο λαός πονά και πεινά .
Έχουμε έρθει αδελφοί  μου σε εσχάτους καιρούς και  όλοι σφυρίζουν αδιάφοροι όλοι κοιτούν το πώς θα βολευθούν καλύτερα ο καθένας κοιτά τον εαυτό τους και το πώς θα πατήσει πάνω από τον άλλο αρκεί να είναι αυτός ο πρώτος χωρίς να σκέπτεται ότι έρχεται  νύκτα , ατελείωτη νύκτα και ο άνθρωπος οδηγείτε στον αφανισμό.
Όλο αυτό με γεμίζει με πόνο και θλίψη με γεμίζει με δάκρυα ψυχής διότι έχουμε εγκαταλείψει τον θεό και τον σταυρώνουμε με μίσος καθημερινά, ικανοποιώντας τον εαυτό μας και τα πάθη μας.
Αμαρτήσαμε αδελφοί αμαρτήσαμε όλοι μας τόσο η εκκλησία , άλλο τόσο η πολιτεία αλλά και ο λαός.
Αμαρτήσαμε αδελφοί μου γιατί βγάλαμε τον Ιησού Χριστό από την καρδιά μας , βγάλαμε την προσευχή από την ζωή μας, βγάλαμε την αγάπη μας από τον συνάνθρωπο μας, βγάλαμε την μυστηριακή ζωή από την πράξη μας.
Παψαμε να κοιταζόμαστε στα μάτια αδελφοί μου αν όλοι μας κοιταζόμαστε στα μάτια τότε κανείς μας δεν θα ήταν ψεύτικος αλλά αληθινός , αν κοιταζόμαστε στα μάτια τότε ο ίδιος ο κύριος μας και θεός μας θα ήταν μέσα μας δίπλα μας κοντά μας και οδηγός της ζωής μας .
Έρχεται νύκτα ως Ιερέας του Ιησού Χριστού σας παρακαλώ από καρδιάς ελάτε κοντά στον Κύριον μας επιστρέψτε κοντά του και τότε εύχομαι και προσεύχομαι να ακούσουμε την φωνή του όπου θα μας λέει Να είσθε ευλογημένοι διότι κάνατε πράξη τον λόγο μου και γίνατε άξιοι της βασιλείας μου.
Αμήν γένοιτο κύριε και θεέ μου
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

+ Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Μεγαγιάννης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.