Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ


ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ

Με κατάνυξη εορτάστηκε  και φέτος η Ιερά Πανήγυρη της Αναστάσεως του Κυρίου στο Καμποχώρι Μεγαλοπόλεως.


Στον πανηγυρικό εσπερινό  τίμησαν με την παρουσία τους οι τοπικοί άρχοντες του Δήμου μας παρουσία πλήθος κόσμου με την συμμετοχή και άλλων Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως  από την γύρω περιοχή .

Τον πανηγυρικό λόγο κήρυξε ο εφημέριος μας Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Μεγαγιάννης και μετά την αρτοκλασία μοιράστηκαν γλυκά και αναψυκτικά προς τον λαό.

Έψαλαν οι Ιεροψάλτες Παυλίδης Νικόλαος  Φίλιππος Ασημακόπουλος και Ιωάννης Δημόπουλος .

Σήμερα ημέρα της Ιεράς Πανηγύρεως  της Αναστάσεως του Κυρίου  τελέσθηκε ο όρθρος και η θεια λειτουργία όπως την ημέρα της Αναστάσεως μετά αρτοκλασίας , παρουσία και άλλων Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως  από την γύρω περιοχή ,τον θείον λόγο κήρυξε ο εφημέριος μας Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Μεγαγιάννης.

Την Ιερά Πανήγυριν  τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμος Μεγαλοπόλεως μετά των εκπροσώπων του Δήμου οι Τοπικοί Πρόεδροι των γύρω χωριών, οι Πρόεδροι των συλλόγων από τα περισσότερα χωριά της επαρχίας μας  .

Η συμμετοχή του κόσμου από το Καμποχώρι την Καμάρα το Τουρκολέκα την Ελληνίτσα την Ποταμιά το Λεοντάρι  τα Γιαναίικα  το Δυρράχιο και άλλα χωριά ήταν συγκινητική .

Έψαλαν οι Ιεροψάλτες Παναγιώτης Μαδούρος Φίλιππος Ασημακόπουλος Ιωάννης Δημόπουλος Νικόλαος Παυλίδης .

Μετά το πέρας της Αναστάσιμης πανηγυρικής θειας λειτουργίας έγινε περιφορά της Αγίας εικόνος της Αναστάσεως του Κυρίου και στο τέλος αυτής μοιράστηκαν κόκκινα αυγά και υπήρξε πλούσια τράπεζα δια όλο τον λαό .

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους και όλες τους συγχωριανούς και συμπατριώτες μας δια την συμμετοχή του στην Ιερά Πανηγύρι ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία να είμαστε όλοι παρόντες .

Χριστός Ανέστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.